klaver

šŸ§€Boerenkaasautomaten

šŸ§€We hebben sinds kort 2 boerenkaasautomaten!!šŸŽ‰Op de Baan 55 in Oude Wetering bij Matoco Flowers waar u gelijk naast onze boerenkaas & roomboter verse tulpen kunt kopen. Een hele mooie lokale samenwerking van echt Hollands ambacht. Onze 2de boerenkaasautomaat staat bij ons thuis op de boerderij (Boekhorsterweg 19) in Oud Ade. Ook deze is gevuld met onze meest gangbare kaassoorten en natuurlijk onze heerlijke echte boeren roomboter. Je kunt er 24/7 terecht en de betaling kan alleen met pin/contactloos. Uiteraard blijft de winkel gewoon open op de tijden die u van ons gewend bent!
Lees meer

Land van Boer en Zuivel

In de nieuwe aflevering van land van Boer en Zuivel gaan ze op bezoek bij Weidegeluk in Oud Ade waar Sandra en Klaas Heemskerk elke ochtend om half vijf Boeren Leidse kaas maken, volgens een ambachtelijke en eeuwenoude traditie. Een diep donkerrode, rauwmelkse 30+ kaas met komijn en met de kenmerkende Leidse sleutels in de korst 'gedrukt'. Uniek want er zijn nog maar een paar boeren die deze kaas maken.
Lees meer
Kaas indrukmerk

ā€¼ Kaasnieuwtjeā€¼

Kaasnieuwtje!! Vol trots kunnen we het dan eindelijk vertellen. We maken voortaan onze Goudse & kruidenkazen met ons eigen indrukmerk 'WEIDEGELUK' We zijn hier heel blij mee???
Lees meer

Parade kaasje

Klaas en Sandra (boerderij Weidegeluk in Oud Ade) maken als zesde generatie van de familie Heemskerk Boeren-Leidse.
Lees meer