klaver

Over de boerderij


Klaas en Sandra hebben 65 Holsteiner koeien en 60 schapen op 40 hectare land. Ook een kaasmakerij en een boerderijwinkel met zelfgemaakte verse streekproducten horen bij de melkveehouderij in de Waterloospolder in Oud-Ade.

Zesde generatie


Het verhaal van Weidegeluk begint in 1835, als de voorouders van Klaas met een schuit uit De Zilk naar Oud-Ade komt. Klaas is de zesde generatie boer op de kaasboerderij aan de Boekhorsterweg. In 1992 startte hij in het bedrijf. Toen samen met zijn moeder Lidy; in 1999 kwam zijn vrouw Sandra in het bedrijf. Klaas neemt de koeien voor zijn rekening, terwijl Sandra zeven dagen per week in de kaasmakerij werkt.

Hard werken en genieten


Het is hard werken op de boerderij, maar je krijgt er veel voor terug. We zijn een goed team en kunnen samen de kwaliteit van onze producten goed waarborgen. Groter groeien is niet ons doel: veel liever nemen we de tijd om te genieten van de mooie omgeving waarin we mogen wonen en werken. Ook worden we heel blij van de reacties van onze klanten in de boerderijwinkel. Daar komen mensen die weten wat pure en mooie producten zijn en die daar echt van genieten.